BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARI FAOLIYATINI INDIKATORLAR ASOSIDA DIAGNOSTIKA QILISHNING O‘ZIGA XOSLIGI - Norqobilova, Rayxona Davlatovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada diagnostikaning mohiyati, boshlang‘ich sinf o‘quvchilari faoliyatidagi indikatorlar asosida diagnostika qilish, umumiy o‘rta ta’lim sifatini diagnostika qilishning demokratik tamoyillari, umumiy o‘rta ta’lim muassasasida samarali diagnostik xizmatni tashkil qilish haqida ma’lumotlar keltirilgan.