SO‘Z TURKUMLARINING SINTAKTIK XUSUSIYATLARI - Fayzullayeva, Mohinur Nodirjon qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ma’lumki, grammatikaning morfologiya va sintaksis bo‘limlari bir-biri bilan doim uzviy bog‘liq.Ushbu maqolada so‘z turkumlarining sintaktik xususiyatlari tahlil qilinadi, birlamchi va ikkilamchi funksiyalari farqlanadi.