QORAKO‘L QO‘ZILARNI TIRIK VAZN KO‘RSATKICHLARI - Rajabov, Oxunjon Tuyg‘un o‘g‘li; Nazarova, Mohira Azamatovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Maqolada qorako‘l qo‘zilarni tug‘ilganda va 1,5 oylikdagi tirik vazni ko‘rsatkichlar har xil tipli qorako‘l qo‘ylari bilan taqqoslanganli to‘g‘risida ma’lumot keltirilgan.