ROSTLANUVCHI QUVVATLI KONDENSATOR VA SINXRON DVIGATELLAR YORDAMIDA KUCHLANISH HAMDA QUVVAT KOEFFITSIENTINI ROSTLASH - Karimova, Maftuna Tuxtash qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Qishloq elektr tarmoqlarida tariflarni barqarorlashtirish uchun shart-sharoitlar yaratish, tarmoq korxonalari energiya samaradorligini oshirish hamda elektr ta’minoti ishonchliligini ta’minlash bugungi kunning asosiy vazifalariga kiradi. Ushbu maqola qishloq elektr tarmoqlarining hozirgi holatini tahlil qilish orqali yuqorida sanab o‘tilgan vazifalarni bajarish yo‘llari sanab o‘tilgan.