NEMIS VA OʻZBEK TILLARIDA FEʼL ZAMONLARINING QIYOSIY TAHLILI - Nomozov, Ahmadbek Abror o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Maqolada nemis va o‘zbek tilidagi fe’l zamonlari qiyosiy tahlil qilinadi.