OLG‘I (FRITILLARIA SEWERZOWII REGEL) O‘SIMLIGINING BIOEKOLOGIYASI VA XALQ XO‘JALIGIDA AHAMIYATI - Kabulova , Navroʻza Marxamiddin qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Olg‘i (Fritillaria sewerzowii Regel) turining umumiy xususiyatlari, tarqalishi hamda tibbiyotdagi o‘rni haqida ma’lumotlar keltirilgan.