JISMONIY JARAYON FE’LLARINING SINONIMIYASI - Ergasheva, Feruzaxon Abdusalim qizi; Rasulov., R. (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Maqolada jismoniy jarayon fe’llarining sinonimiyasi,sinonim fe’llarning qo‘llanishi haqida ma’lumot beriladi.