ZAMONAVIY O‘QITISHDA INTERFAOL TA’LIM - Normurodova, Hilola Baxtiyor qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim, interfaol ta’lim ya’ni zamonaviy ta’limda interfaol ta’limning o‘rni va ularning xususiyatlari o‘rganuvchilarning ularga bo‘lgan ehtiyojlari haqida fikr yuritilgan.