AMALIY PSIXOLOGNING FAOLIYATIDAGI MUAMMO VA YECHIMLARI - Saidova., N.I.; Karimova., R.Q (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Аmаliy psixologiyа kundаlik muammolаrni hаl qilish, hаyot sifаtini oshirish yoki odаmlar guruhlаrini yetаrlicha ishlаshini ta’minlаsh mаqsadida olingan bilimlаr vа asosiy psixologiyа tomonidаn ishlаb chiqilgаn usullаridan foydаlanishdan iborаt.