ҲУҚУҚИЙ БИЛИМЛАРНИ ЎҚИТИШДАГИ ЯНГИ ПЕДАГОГИК ТЕХНОЛОГИЯЛАРНИ АМАЛГА ОШИРИШДА МУЗЕЙЛАР АҲАМИЯТИ ВА УЛАРНИНГ ХУСУСИЯТЛАРИ - Маматкулов, Камолиддин Галабаевич; Абдурасулов, Мухаммадқодир (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Мақолада ўқувчи-талабаларга билим беришда таълим сифатини кўтариш,уларнинг билим олишларида янги замонавий методлардан фойдаланиш, ривожланган давлатлар тажрибасидан фойдаланган ҳолда таълим бериш жараёнини такомиллаштириш ва келажак авлоднинг илм-фанга бўлган интилишларини янада оширишдаги масалар хусусида сўз юритилган.. Ҳозирги кунда таълим тизими ва уни ривожлантириш масалалари ва ўқувчи -талабаларга ҳуқуқий билимларни ўқитишнинг самарадорлигини оширишда педагогик технологиялар билан бирга сайёр дарсларни ўтиш жойи аҳамияти ва бу жараёнда музейларнинг ўзига хос хусусиятлари ҳақида фикр билдирилган.