ULUGʻBEK HAMDAMNING “ OTA” ROMANIDAGI ISMLARGA MUNOSABAT - Jamoliddinova, Durdonaxon Umidjanovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada Ulugʻbek Hamdamning "Ota" romanidagi qahramonlarning ismlarini nomlanishi haqida umumiy fikr yuritgan. Bundan tashqari, ismlarning qahramonlarning taqdirlariga bogʻliq yoki bogʻliq emasligi oʻrganilgan. Umuman olganda Ulugʻbek Hamdamning ism tanlashdagi badiiy mahorati ochib berilgan.