O‘ZBEKISTON RESPULIKASINING TA’LIM TIZIMIDA OLIB BORILAYOTGAN KONSTITUTSION ISLOXOTLAR - Mutallibjonov, Usmonjon Ixtiyorjon o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Maskur maqolada O‘zbekiston Respublikasidagi ta’lim tizmidagi islohotlarni bugungi kunda amalga oshiriloyotkanligi va qay darajada amalga oshiriloyotganligi yoritib o‘tilgan.