ТИЖОРАТ БАНКЛАРИ КРЕДИТ ПОРТФЕЛИДА ОИЛАВИЙ ТАДБИРКОРЛИКГА АЖРАТИЛАДИГАН КРЕДИТЛАР УЛУШИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ ОРҚАЛИ УЛАРНИНГ ИҚТИСОДИЙ САМАРАДОРЛИГИНИ ОШИРИШ (Агробанк АТБ Қорақалпоғистон Республикаси бошқармаси мисолида) - Баймуратова, Малика Муратбаевна (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Мазкур тезисда тижорат банклари кредит портфелида оилавий тадбиркорликга ажратиладиган кредитлар улушини такомиллаштириш орқали уларнинг иқтисодий самарадорлигини ошириш юзасидан ўрганишлар олиб борилиб, таклиф ва тавсиялар келтирилган.