TA’LIM JARAYONIDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR HAMDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH - Xusanov, Jahongir Abdumo‘minovich (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ta’lim yangi bosqichga ko‘tarilmoqda, O‘quvchilar fikr darajasi kengaymoqda, axborot olish osonlashmoqda. Bunday o‘sish jarayonida o‘qitishda innavatsion texnologiyalar va innavatsion metodlardan foydalanmaslik darsning samaradorligini pasaytirib yuboradi. Mazkur maqolada bugungi jamiyatimizdagi professional ta’lim jarayonida qo‘llanishi kerak bo‘lgan innavatsion texnologiyalar va interfaol metodlar haqida so‘z boradi.