BUGUNGI O‘ZBEK ADABIYOTIDA NABI JALOLIDDIN IJODI - Safarboyeva, Hilola Alisher qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Nabi Jaloliddining adabiyotga kirib kelishi, hikoya va she’rlari mavzu ko‘lami, yangi asarlari.