IKKI QATLAMLI TRIKOTAJ TO‘QIMALARI ASOSIDA YARATILGAN YANGI NAQSHLI TRIKOTAJ TURLARINI O‘RGANISH VA TADQIQ ETISH - Salayeva, Nozima Sattorovna; Xoliqov, Qurbonali Madaminovich (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Maqolada ikki qatlamli trikotaj matolarini olish texnologiyasi, xom ashyo tarkibi, yangi yaratilgan ikki qatlamli naqshli trikotaj to‘qima namunalarining fizik-mexanik xususiyatlari tahlili keltirib o‘tilgan. Olingan namunalar tahlil qilinib eng samarali bo‘lgan trikotaj to‘qimasining tuzilishi, grafik yozuvi va to‘qima ko‘rinishi tasvirlari berilgan.