KELAJAGIMIZ QO‘LIDA BO‘LGAN SHAXSLAR TARBIYASI HAQIDA - Rustamqulova, Madina Ihtiyor qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Maqola inson hayotida asosan, yoshlar tarbiyasida liderlik shaxsiyaytining rivojlantirish haqida.