ЁШЛАРНИ ОНГЛИ КАСБ ТАНЛАШ КОМПЕТЕНТЛИГИНИ ОШИРИШНИНГ ИЖТИМОИЙ-ПСИХОЛОГИК ОМИЛЛАРИ - Шорустамбоева, Шаҳноза Улугбековна (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Мазкур мақолада ёшларни онгли касб танлаш компетентлигини оширишнинг ижтимоий-психологик омиллари ҳақидаги назарий ва амалий ўрганишлар хулосаси билан танишиш мумкин.