CHO‘YAN VA PO‘LAT ISHLAB CHIQARISH MAVZUSINI O‘QITISHDA INTERFAOL USULLARDAN FOYDALANISH SAMARADORLIGI - Isaqova, Oydinoy Alisher qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada kimyo fanining eng sanoatbop mavzularidan bo‘lgan Cho‘yan va po‘lat ishlab chiqarish mavzusini o‘qitishda interfaol metod hisoblangan Quyosh metodikasidan foydalanishning samarasi va o‘quvchilarni darsga qiziqtirishdagi o‘rni haqida so‘z boradi.