O‘SMIRLAR VA KATTA YOSHLI INSONLAR DIQQATINING RIVOJLANISH XUSUSSIYATLARI - Karimov, Sardorbek Anvarjon o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu ilmiy maqolada diqqatning muhim jarayon bo‘lib, inson psixologik jarayonlarining barcha faoliyatlarida ishtirok etishi va rivojlanishi har bir individ yoki yosh davrida turlicha bo‘lishi haqida ma’lumot berilgan. Eng sodda faoliyatdan tortib eng murakkab faoliyatni ham diqqatning ishtirokisiz bajarish mutlaqo mumkin emas. Shuning uchun diqqatning inson hayotidagi roli benihoya kattadir.