FRAZEOLOGIK BIRLIKLARDA PRAGMATIK XUSUSIYATLAR TASVIRI - Jumaqulova, Shaxnoza Qudrat qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu tezisda frazeologik birliklarning pragmatik xususiyatlari o‘rganilgan. Tahlil davomida frazeologik birliklarning intensional tahlili misolida pragmatik xususiyatlari bayon etilgan.