ЗАМОНАВИЙ ТАЪЛИМ ЖАМИЯТНИНГ РИВОЖЛАНИШИДАГИ РОЛИ - Хусенов, Муроджон Зохирович; Шарипова, Лобар Олимовна (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ушбу мақола Олий таълим муассасаларида яратилаётган шароитлардан мақсадли фойдаланиш, таълим сифатини ошириш имконини берувчи замонавий иш тажрибалар, ўқитишнинг илғор ёндашувларини оммалаштириш, ўқув жараёнида ахборот технологияларини қўллашнинг педагогик муаммоларини ҳал этишга йўналтирилган тадбирлар, ҳамда олдимизда турган муҳим вазифалардан ҳисобланиши айтиб ўтилган.