KORRUPCIYA HÁM ONIŃ ALDIN ALIWDIŃ HUQIQIY TIYKARLARI - Xalmuratov, Muxammed (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Korrupciya tusinigi onıń mámleket hám jámiyet rawajlanıwındaǵı unamsız tásiri. Korrupciyaǵa qarsı gúresiwde Ózbekstan Respublikasınıń huqıqıy mexanizimi hám bul boyınsha qabıl qılınǵan normativ huqıqıy hújjetler. Ózbekstan Respublikasınıń bul barada alıp barılıp atırǵan is ilajları nátiyjesindegi sonǵı jillardaǵı statistikalıq maǵlumatlar haqqında qısqasha bayan etilgen.