HOMILADOR AYOLLARDA UCHRAYDIGAN BUYRAK KASALLIKLARI - Turdiyev, Doston Shavkatovich (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada bugungi kunda homilador ayollarda uchraydigan ko‘plab buyrak kasalliklari etiologiyasi,davolash usullari yoritilgan.