TALABALARNING KREATIVLIGINI RIVOJLANTIRISHDA INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNI TAKOMILLASHTIRISH - Usmonova, Oydin Sherali qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada innovatsion pedagogik texnologiyalarning ahamiyati, keng yoritilgan bo‘lib, ulardan to‘g‘ri foydalanishning usullari ko‘rsatib o‘tilgan va shu bilan birgalikda ta’lim jarayonida qo‘llanilayotgan interfaol metodlar ularning turlari, qo‘llanilishi, ta’lim natijaviyligiga erishishdagi o‘rni, o‘qituvchi qaysi omillarga tayanib, ulardan dars mashg‘ulotida foydalanishi kerakligi haqida batafsil bayon etilgan.