SUD TIZMIDAGI ISLOXOTLAR, ERKINLIK VA ADOLAT KAFOLATI - Vohidov, Sardorbek Bahodir o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Maqolada O‘zbekiston Respublikasi Prezidenti Sh.Mirziyoyev tomonidan olib borilyotgan islohotlar, hususan inson huquqlarini mustahkamlash va sud tizmini isloh qilish, sudlar mustaqilligini ta’minlash, halqaro huquq normalariga mofiq inson uning ekinligi va sha’ni qadr-qimmatiga qaratilgan e’tibor va O‘zbekiston qonunchiligida sud hokimiyati aks etganligi ko‘rsatib o‘tilgan.