SOTSIOLOGIYANING OBYEKTI VA PREDMETI - Odiljonova, Mubina Ozodbek qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ijtimoiy gumanitar fanlar tizimiga kiruvchi sotsiologiya jamiyatni turli jabhalarda o‘rganadi.Sotsiologiya-insonning ijtimoiy turmushini o‘rganish,guruh va jamiyatlarni o‘rganishdir.Uning kelib chiqishi,obyekt va predmeti nima ekanligi haqida ushbu maqoladan bilib olishimiz mumkin.