BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINI DUNYOQARASHINI O‘STIRISH VA O‘QUVCHILARINI O‘Z USTIDA ISHLASH JARAYONI - Keldiyorova, Manzura Temur qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada tarbiya haqida va Dunyuoqarsh va har bir inson o‘z ustida ishlash o‘z o‘zini rivojlantirish haqida fikrlar yurutilgan Dunyoqarashga e’tibor qaratilgan va uni shakillantirish yo‘llari xaqida fikrlar yoritilgan.