IBTIDOIY ODAMLAR HAYOTIDA JISMONIY TARBIYANING AHAMYATINI O‘RGANISH - Eshboyev, Shaxriyor Furqat o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada jismoniy tarbiyaning rivojlanish davrlari insoniyatning ilk davridagi og‘ir turmush tarzidan boshlanishi, hamda jamiyatda jismonan sog‘lom avlodga bo‘lgan extiyoj uning tobora ommalashib borishiga sabab bo‘lganligi yoritilgan.