INSON SALOMATLIGINI SAQLASH HAMDA GIYOHVANDLIK ASR VABOSIGA QARSHI KURASISH YO‘LLARI - Eshboev, Shaxriyor Furqat o‘g‘li; Karimov, Sardor Abdujalil o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada Inson salomatligini saqlash hamda zararli odatlarga qarshi kurash yo‘llari haqida ilmiy adabiyotlar foydanilgan hamda mualifning shaxsiy fikr mulohazalari bayon e’tilgan.