MILLIY QADRIYATLARIMIZ BO‘LMISH MILLIY KURАSHNING MАNBАLАRDА YORITILISHI TARIXI - Eshboyev, Shаxriyor Furqаt o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu mаqolаdа o‘zbek milliy kurаshning rivojlаnish tаrixi manbalarga asoslanib bayon e’tilgan. Shuningdek, milliy kurash sportining inson va jamiyat uchun ahamiyati ochib berilgan.