Jizzax davlat pedagogika universiteti “Jismoniy tаrbiyа vа sport mаshg‘ulotlаri nаzаryаsi vа metodikаsi mutаxаssisligi” II bosqich mаgistrаnti - Ibragimova, Muazzam Xoldorovna; Muxtorov, Anvar Alisher o‘g‘li; Ziyodullayeva, Munisa Sobirjonovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
shbu maqola o‘z imkoniyatlaridan kelib chiqgan holda tibbiyot hodimlarining salohiyatini oshirish,aholini ijtimoiy-turmush darajasini tibbiyot sohasiga bo‘lgan e’- tiborini yanada oshirishga hissa qo‘shadi.Ayrim muommolarni bartaraf etishga qara-tilgan,tibbiyot hodimlaring aholiga malakali xizmat ko‘rsatishiga tavfsiyalar berilgan.