IRSIY JARAYON FE’LLARINING SINONIMIYASI - Xoliqova, Munojot Jo‘rabekovna; Rasulov., R. (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqola sinonim so‘zlar , sinonimik qator, ularning qo‘llanishi, irsiy jarayon fe’llarining sinonimiyasi haqida ma’lumot beradi.