TANQIDIY O‘QISHNI RIVOJLANTIRISH MAKTAB O‘QUVCHILARI UCHUN KOGNITIV ZARURIYAT - Shavkatova, N.E; Obidova, Sh.B (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada maktab o‘quvchilarining tanqidiy o‘qish ko‘nikmasini shakllantirish nazariy va amaliy tahlil ma’lumotlari berilgan bo‘lib, hozirgi kunda bozor iqtisodiyotida yetuk inson resurslarini yetishtirishda kognitiv omillarni ko‘rib chiqish zaruriyati ta’kidlangan.