САНЛЫ ЭКОНОМИКА ШӘРАЯТЫНДА БАНК АКТИВЛЕРИ НӘТИЙЖЕЛИЛИГИН АСЫРЫЎ МӘСЕЛЕЛЕРИ - Баймуратова, Зина Ақылбековна (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Бул тезисде бүгинги санлы экономика шәраятында коммерциялық банклер активлериниӊ нәтийжелилигин асырыў мәселелери көрип шығылған ҳәмде бирқанша усыныслар келтирилген.