MUAMMOLI YONDASHUV ASOSIDA BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA O‘QUVCHILARNING IJODIY QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISH USULLARI - Yoqubova, Hilola Asrorjon qizi; Yoqubova, Bonuoy Alisher qizi; Axmedova, D.B. (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada ona tili fani o‘quv mashg‘ulotlarida interfaol usullardan foydalanish dars samaradorligining oshishiga qay darajada ta’sir ko‘rsatishi masalasi yoritilgan. Shuningdek, o‘quvchining diqqatini jamlashda, topqirlik, ijodkorlik qobiliyatlarini rivojlantirishda muammoli vaziyatlardan foydalanish haqida tavsiyalar berib o‘tilgan.