МАҲАЛЛИЙ ХОМ АШЁЛАРДАН ФОЙДАЛАНИБ ПОЙАБЗАЛ УСТЛИГИ УЧУН ЮКОРИ ГИГИЕНИК ХУСУСИЯТЛИ ТРИКОТАЖ ТУКИМАЛАРИ - Турсункулова, Махсуда Суяркуловна; Ёқубханов, Неъматжон Нуриддин ўғли; Холиқов, Қурбонали Мадаминович (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ушбу мақолада, LONG-XING LXA 252 12G русумли (Хитой) ясси игнадонли дастгохида махаллий йигирилган Пахта ва полиэстер хом ашёсини толаларининг янги тўқимасини фоизларини ўзгартирган ҳолда, трикотаж тўқимасидаги улушини ўзгартириш орқали экспериментал намуналари ишлаб чиқилди