MOLIYAVIY RISKLARNI BOSHQARISHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Uzokov, Xurshid Ziyadullayevich; Nosirxodjayeva, Dilafruz Sobitxanovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Mazkur tezisda moliyaviy risklarni baholashning o‘ziga xos jihatlari tahlil etilgan hamda moliyaviy risklarni boshqarish usullari o‘rganilgan.