YUANNING GLOBAL ZAXIRA VALYUTASIGA AYLANISHI: JORIY MUAMMOLAR VA ISTIQBOLLAR - Yuliboev, Muhriddin; Uzokov, Xurshid Ziyadullayevich (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Maqolada Yuanning jahon zaxira valyutasiga aylanishining bahsli masalalari muhokama qilinadi. Shuningdek, maqolada, iqtisodiyotning kattaligi, jahon savdosi va sanoat ishlab chiqarishdagi yetakchilik mavqeyi, yuanning xalqaro hisob-kitoblar va to‘lovlardagi ishtiroki ko‘lamining oshishi, XXRning mavjud siyosiy tizimi kabi Xitoy milliy valyutasining jahon zaxira valyutasi aylanishiga ta’sir qiluvchi omillar tahlil etilgan.