ONA TILI VA ADABIYOT DARSLARIDA TARBIYA MASALASIGA QARATILGAN E’TIBOR - Xujayeva, Fazilat Sayidovna; Hayitova, Dilsuz Baymurotovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada ta’limda samaradorlikka erishishda oʻquvchi va oʻqituvchining dars davomida fikran yaqinligi va hamkorlik muhitining yaratilishi muhim ekanligini ochib berishga harakat qilindi. Albatta bunda oʻqituvchining kasbiy kompetentligi alohida mezonlarni belgilovchi tarozi pallasidir.