KIMYO VA BIOLOGIYA FANLARI SCIENCE FANINING MAZMUNAN BOYISHINING ASOSIY OMILI - To‘rayeva, Zumrad Shovqiddinovna; Rustamova, Nozima Xamidullayevna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada yangilanayotgan fanlar avlodi Science fanining asosiy o‘zagi hisoblangan biologiya va kimyo fanlarining uzluksiz ta’lim jarayonida o‘quvchilar hayotiy ko‘nikmalarni egallashlari uchun muhim ahamiystgs ega ekanligini ta’kidlashdir. Zero, ushbu fanga oid bilimlarni puxta egallash har tomonlama komil avlodni va jahon standartlariga mos yangiliklarni yaratish uchun dasturul amal hisoblanadi.