XOTIN-QIZLARNING HUQUQLARI VA ERKINLIKLARINI HAMDA QONUNIY MANFAATLARINING HIMOYA QILINISHI - Saidjonova, Saboxon (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada yurtimizning xotin-qizlarga bo‘lgan e’tibor ularning haq-huquqlarini himoya qilish hamda so‘ngi yillarda mamlakatimizda xotin-qizlarning haq-huquqlarini himoya qilish hamda so‘nggi yillarda mamlakatimizzda xotin-qizlarning huquqlarini ta’minlash borasida olib borilayotgan islohatlar bayoni keltirilgan.