INGLIZ TILI DARSLARIDA YUQORI NATIJAGA ERISHISH USULLARI VA ZAMONAVIY YECHIMLARI - Xusanova, Gullola Kuchkarovna; Ergashova, Gulshoda Dusmurodovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada ingliz tili darslarida o‘quvchilarni qiziqishlarini va dars jarayonida faolligini oshirish uchun qo‘llaniladigan usullarni keltirib o‘tildi. Bu bilan yuqori samaradorlik va natijaviylikka erishishimiz aniq.