АХБОРОТ УРУШИ ДАВОМИДА ЖАМОАТ ХАВФСИЗЛИГИНИ ТАЪМИНЛАШНИНГ КОНЦЕПЦИЯСИНИНГ АҲАМИЯТИ - Содиқов, Миржалол (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Мазкур мақолада замонавий ахборот жамияти даврида миллий хавфсизликни даминлашда ахборот хавфсизлиги консепсиясининг ўрни ва аҳамиятининг долзарблиги таькидлаб ўтилган.