MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARDA DIQQATNI RIVOJLANTIRISH VA OSHIRISH - Quchqorova, Ziyodaxon Ismoilovna; Mahmudova, Gulnora Zafarovna; Nodirova, Sarvinoz Ne’matjon qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
O‘qituvchilar fan mazmunini tushuntirishdan ko‘ra intizomni boshqarish va o‘quvchilar e’tiborini jalb qilish uchun ko‘proq vaqt sarflashadi. Darhaqiqat, talabalar e’tiborini jalb qilish har qanday dars uchun muhim qadamdir. Ularning qiziqishini uyg‘otish uchun turli strategiyalar mavjud. Xo‘sh, nega talabalar darsda qatnashmayapti? va o‘quvchilar e’tiborini qanday jalb qilish va uni dars davomida saqlab qolish kerak?