KORХONALARDA SHAХSIY MA’LUMOTLARNI HIMOYALASH TIZIMINI O‘RGANISH - Maulenova, S.A. (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Bu maqolada korxonalarda shaxsiy malumotlarni himoylash tizimini o‘rganish, axborot xavfsizligi ishlab chiqish asoslari, axborot xavfsizligi siyosatini ishlab chiqish bosqichlari haqida.