“BOLALAR XOR JAMOALARIGA REPERTUAR TANLASH VA MASHG‘ULOTLARNI TO‘G‘RI TASHKIL ETISH” - Alimuxamedova, Zulxumor Azizovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada bolalar xor jamoalari bilan ishlashda uchraydigan muammolar va ularning negizi ko‘rsatilgan. Ushbu masalarni hal qilishda olib borilgan tadqiqotlarga va olingan tajribalar natijalariga binoan, uchraydigan muammolarni echimi taklifi berilgan.