O‘SMIRLARNING O‘QISH SAMARADORLIGIGA XARAKTER AKSENTUATSIYASINING TA’SIRI - Fayzullayeva, F. (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada o‘smirlik yoshida yuzaga keladigan xarakter xususiyatlari va ularning bolaning ta’lim va tarbiya olish jarayoniga ta’siri haqida fikr yuritilgan. O‘smirlik yoshida yuzaga keladigan salbiy xususiyatlarning paydo bo‘lishi va ularni bartaraf etish borasida tavsiyalar berib o‘tilgan. Maqoladan pedagoglar, psixologlar va farzand tarbiyasidagi ota-onalar foydalanishlari mumkin