TERMODINAMIKA BIRINCHI QONUNINING IZOJARAYONLARGA TATBIQI - Tursunxo‘jayeva, Sug‘diyona Talantbek qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada termodinamikaning birinchi qonuni, termodinamika birinchi qonunining izojarayonlarga yaʼni izotermik izoxoʻrik izobarik jarayonlarga tatbiqi va ulardagi ichki energiya va bajarilgan ish toʻgʻrisida maʼlumotlar berilgan