NAVOIY ASARLARIDA BURCH MASALASI - Ikromov, Qamariddin Ilg‘orbekovich (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqola orqali har bir inson o‘z burchiga sodiqligi o‘ziga, jamiyatga, Vatanga, mehnatga, oilaga, farzandlariga bo‘lgan munosabatda namoyon bo‘lishini Navoiy asarlarida talqini ochib berilgan.